MUZIEK luisteren op kantoor bevordert de productiviteit 

Het is al lang geleden bewezen dat muziek luisteren een positief effect heeft op de productiviteit. Ook recent onderzoek van Terese Lesiuk van de universiteit van Miami wijst uit dat de prestaties op kantoor verbeteren als je naar muziek luistert. Volgens Lesiuk zijn werknemers die tijdens hun werk naar muziek luisteren sneller klaar met hun werkzaamheden. Daarnaast komen ze op betere ideeën. De muziek zou de stemming en daarmee de productiviteit positief beïnvloeden. Oftewel: wie vrolijk is, werkt productiever. 

MUZIEK is onze specialiteit 

Het maken van muziek niet, maar wel de juiste verspreiding ervan. Dit is van essentieel belang voor de kwaliteit en het juiste volume. Verkeerd gebruik van luidsprekers leidt tot irriterende en storende volumes en heeft dan niet het gewenste effect. 

Wij berekenen met onze jarenlange ervaring exact de juiste hoeveelheid en positie en proberen uw wensen zoveel mogelijk ten uitvoer te brengen. 

MUZIEK moet in dienst staan van uw bedrijf 

Het effect van een verhoogde productiviteit, vrolijker personeel en andere voordelen mag niet inhouden dat iemand binnen uw bedrijf daar dagelijks tijd en aandacht aan moet besteden. Dus eenvoudige bediening, playlists die automatisch worden samengesteld of simpel kiezen van internetradio stations. Wij beschikken over de juiste tools. 

MUZIEK is meer dan een liedje 

Het voordeel van een centraal geregeld systeem is eenheid en niet verspreid door het pand meerdere losse oude brandgevaarlijke radio’s, die van huis zijn meegebracht. Dit kan zelfs gevolgen hebben voor de dekking van de brandverzekering. 

MUZIEK is al geregeld binnen uw bedrijf! Fantastisch! Maar wij kunnen meer voor u betekenen! 

Het doet ons deugd dat u daaraan al gedacht heeft. Maar ons specialisme houdt niet op bij audio. Wij hebben de afgelopen maanden geleerd dat online vergaderen, streamen en thuiswerkplekken een belangrijk aandeel gaan innemen in deze toekomst. Ook hebben wij hiervoor vaak goede oplossingen en ideeën. 
Neem contact met ons op voor het aanvragen van onze gratis inspiratie brochure.