In uw Restaurant, Café, Bar of Evenementen lokatie is audio een toepassing die niet kan ontbreken, uit een onderzoek is zelf gebleken dat klanten meer kopen en langer blijven “hangen” als er goede muziek wordt afgespeeld.

Impulz Audiovisueel is Certified Partner van Audac, een merk die al jaren staat voor stabiele en betrouwbare geluidsinstallaties.
Wij leveren en installeren geluidsinstallaties in vele soorten en maten, zoals kleine luidsprekers die bijna niet opvallen voor bijvoorbeeld achtergrondmuziek of krachtige geluidssystemen voor als er een evenement plaats vind.

Onze installaties zijn eenvoudig te bedienen via Wand control panels of via de tablet en telefoon met Audac Touch 2.
Meer informatie? In onze showroom laten we graag onze productlijn zien en horen.

Soundtrack your brand

Soundtrack your brand is een streamingdienst speciaal ontwikkeld voor de commerciële branche. Spotify draagt geen royalty’s af voor commercieel gebruik van muziek aan de rechthebbende partijen en mag u dus niet gebruiken.

De database waar Soundtrack gebruik van maakt is dezelfde als Spotify, en het is mogelijk om bestaande Spotify afspeellijsten aan te maken als ‘Soundtrack’. Een Soundtrack is een enorme afspeellijst met nummers uit verschillende stylen en genres maar met dezelfde sfeer. De Soundtracks worden continu bijgewerkt dus deze gaat nooit vervelen.

Impulz Audiovisueel kan voor uw bedrijf audio module’s en abonnementen leveren voor deze service, die eenvoudig via een tablet of computer bedient kan worden.
Meer informatie? In onze showroom laten we graag meer zien over deze streamingdienst.