“Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.”

Waarom voor AUDAC kiezen?

Bij AUDAC, gaat het niet enkel om de innovatie van betere producten, maar het creëren van een beleving. Door uitzonderlijk talent met verschillende achtergronden en inzichten te verzamelen, Wilt AUDAC één specifiek doel verwezenlijken: professionele audio ten goede veranderen.

Impulz Audiovisueel is CERTIFIED AUDAC PARTNER.

Impulz Audiovisueel mag zich AUDAC, ProCab en Caymon Certified Gold Partner noemen. En hier zijn we trots op!  Het Belgische audiomerk AUDAC fabriceert hoog betrouwbare producten van luidsprekers tot matrix mixers en dankzij opleidingen en examens blijven onze gekwalificeerde technici up-to-date van alle nieuwe technieken.

Waarom is audio belangrijk?

Onderzoek van onder andere “the sound of productivity”, CCH human resources management en HUI research heeft uitgewezen dat de juiste muziekkeuze en geluidskwaliteit de productiviteit van maar liefst 48% van de werknemers doet toenemen.
Bij de Horeca tonen ze aan dat de juiste muziekkeuze en geluidskwaliteit bezoekersaantallen doet toenemen met maar liefst 25%.

Meer informatie?

In onze showroom laten we graag meer zien wat de mogelijkheden zijn van AUDAC in uw bedrijf.